domingo, 1 de noviembre de 2015

Publireportatge Moovly





Moovly és una original eina per a crear animacions i vídeos. És senzilla d'utilitzar i el resultat és molt vistós. És una eina estupenda per a l'ús en l'aula ja que va a ajudar a desenvolupar la creativitat dels alumnes a l'hora de presentar els seus treballs de classe. Les animacions creades amb Moovly es comparteixen en la xarxa en format vídeo exportant-les a Youtube i Facebook. L'aplicació ofereix servei gratuït i també de pagament que hem de valorar en funció d'ús que anem a donar a aquesta eina.


FastStone Photo Resizer et permet realitzar ràpida i còmodament les operacions més freqüents i alhora més tedioses del treball amb imatges digitals.
Podràs, entre altres coses, canviar les dimensions de les fotos, convertir d'un format a un altre, rotarles, renombrarles, modificar els seus valors de color, lluentor i contrast, i molt més.
Totes aquestes operacions disposen de les seues pròpies opcions de configuració i personalització, i pots realitzar-les amb una sola imatge o amb tantes d'elles com vulgues.
El programa és molt fàcil d'usar, realment complet i totalment gratuït.
Windows Movie Maker és una característica de Windows Vista que permet crear presentacions i vídeos casolans en l'equip i completar-los amb títols, transicions, efectes, música i fins i tot amb una narració per a aconseguir un aspecte professional. I quan estiga preparat, podrà usar Windows Movie Maker per a publicar el seu vídeo i compartir-ho amb amics i familiars.
Si no té experiència amb l'edició de vídeos digitals o amb Windows Movie Maker, seguisca llegint per a veure una introducció a les diferents eines que usarà en Windows MovieMaker i enllaços en els quals trobarà més informació.
El risc de pèrdua de llibreta d'adreces, spam, troyanos, virus, etc. és molt reduït. Ja Google vigila per nosaltres. Han fet el pas que estàvem pregant als nostres antigüos servidors de correu.
La grandària actual d'unes 7 gigues per al contingut de les nostres carpetes de rebuts, envíats o esborrats és molt efectiu. No necessitem estar esborrant correspondència. A més, l'intercanvi de correspondència sobre un mateix tema ens ho manté tot unit com si d'una secció d'un llibre es tractara. Així podem fàcilment rastrejar l'evolució de les nostres comunicacions.
Ah, petit inconvenient: la publicitat (afortunadament) no massa intrusiva que manté a Google. En fi, gens és perfecte.


  • Valoració del programa o programes utilitzats

Moovly és un programa que m'ha sorprès bastant. Mai havia sentit parlar d'aquest programa. Era la primera vegada que utilitzava aquest programa i les primeres impressions que em va donar van ser que era un programa molt complex i difícil d'utilitzar. Però a poc a poc i dia a dia vaig ser adonant-me que no era tan complicat utilitzar aquesta aplicació.
En conclusió és un programa fàcil d'utilitzar i alhora molt complet. Pots realitzar les teues presentacions donant-li un toc d'animació.


FastStone és un programa que no ho hem utilitzat molt. Solament ho he utilitzat un parell de vegades per a comprimir les imatges i canviar-li la grandària a les imatges. No és un programa molt complicat d'utilitzar però tampoc crec que siga un programa 10 ja que hi ha molts altres programes que fan aquesta mateixa funció i moltes més funcions.


Windows MovieMaker és un altre i els programa que jo personalment no he utilitzat però els meus companys sí que ho han utilitzat per a poder ajuntar tots els vídeos i poder veure el vídeo com un vídeo. No puc dir molt d'aquest programa ja que com ben he dit abans no he tingut l'oportunitat d'utilitzar aquest programa. Però per valoracions dels meus companys puc dir que és un programa bastant útil i simple.








  • El dia a dia 

Comencem el treball amb un grup nou. No va ser amb les persones de l'anterior grup. El primer dia va servir principalment per a conèixer als components del grup i tenir més relació. Després d'aqueix dia ja comencem a pensar en com anàvem a fer el treball que ens havia proposat Ricardo. Al principi ens va donar a triar si fer-ho amb Moovly, que era un programa que mai ningú havia utilitzat. I l'altre programa era un molt més conegut que que bàsicament tots havíem utilitzat un milió de vegades. Tots coincidim amb que era millor utilitzar un programa nou i així poder conèixer-ho. Veient que la gent no sabia manejar el programa i que no s'avançava en el projecte Ricardo va deixar dues sessions per a fer exercicis i poder conèixer el programa. Aqueixos exercicis consistien en una sèrie d'exercicis que t'ajudaven a aprendre a usar les funcions bàsiques de Moovly. Donades aquestes dues classes ja teníem coneixements suficients com per a poder realitzar una presentació en condicions. Els primers dies després de fer aquestes activitats vam estar fent fotos per a incrustar-les en el treball. Vam fer totes les fotos el mateix dia i després ja vam procedir a la realització d'est.
Al principi comencem a fer-ho en un mateix ordinador. El problema d'aquest procediment era que solament treballava un i llavors cerquem a veure si es podia compartir i efectivament es podia compartir el problema és que no podíem treballar tots alhora solament una persona. Per tant teníem el mateix problema i no ens servia de res. Llavors se'ns va ocórrer una idea que era la de realitzar cadascun una part del col·legi i després ajuntar tots els vídeos i així ho vam fer. Per la meua banda vaig fer el menjador del col·legi. Açò no va tardar molt i per tant vam poder lliurar el treball a temps i fins i tot ens va sobrar temps. Després en les classes que ens van sobrar solament vam haver d'esperar al fet que ens manara l'aplicació el vídeo acabat, després ajuntar-ho i per ultime triar una música. 


Valoració personal 


Personalment pensava, al principi, que anava a ser una mica avorrit aquest treball, però bé no ha sigut així. No ha sigut dels treballs més amens pro tampoc un treball pesat de realitzar. M'ho he passat bé amb les animacions de Moovly i amb tot el que es podia fer. Que el treball siga entre quatre persones ajuda també bastant ja que ens repartim el treball i no has de treballar a l'excés. El treball es pot fer perfectament en classe i no fa mancada portar-li-ho per a casa. Si aprofites bé el temps el treball ho acabes en molt poques sessions. Per tant dic que el període que d Ricardo per a la realització del projecte és l'adequat. Ara ja conec una nova forma de fer una presentació molt més animada que en Powerpoint. S'haguera de posar una nota al treball li posaria un notable. 

  • El periode del treball a sigut aquest del 5/10/15 fins al  27/10/15

Si has trabajado en grupo:
  1. Componentes del grupo: Pablo Pérez, Carlos Moreno y Jose Ignacio Mella.
  2. Valoración del grupo: Hem treballat molt bé i amb molta claritat en el treball. Estic molt content amb el treball del grup
  3. Valoración de los componentes del grupoPer individual he de dir que Carlos Moreno ha sigut el que més a treballat el ha sigut el que ha fet la part més llarga i açó té molt de mérit

Si has puesto música:
  1. Buscaven una cançó de fons que li donara una poc de melodia y per açó hem agafat la que hem agafat que pensavem que era molt adecuada per a la presentació




No hay comentarios:

Publicar un comentario