domingo, 4 de octubre de 2015

Subtitulació

  •  Subtitulació 

            Entrades:
  • Google:  és una empresa multinacional nord-americana especialitzada en serveis i productes relacionats amb programari, Internet, dispositius electrònics i altres tecnologies. Google allotja i desenvolupa una sèrie de productes i serveis basats ​​en Internet i la major part dels seus ingressos es genera a través de la publicitat de AdWords. L'empresa va ser fundada per Larry Page i Sergey Brin.


  • Paint: Paint és una característica de Windows que pot usar per a dibuixar, aplicar color i editar imatges. Pot usar Paint com un bloc de dibuix digital per a crear imatges senzilles i projectes creatius, o per a agregar text i dissenys a altres imatges, com les capturades amb una càmera digital.                                                                                            




  • Youtube: és un lloc web per a compartir vídeos pujats pels usuaris a través d'Internet, per tant, és un servei d'allotjament de videos. El terme prové de l'Inglés "you", que significa tu i "tube", que significa tub, canal, però s'utilitza en argot com a "televisió". Per tant, el significat del terme YouTube podria ser "tu transmets" o "canal fet per tu".



  • Drive: Google  Drive és un servei d'emmagatzematge d'arxius en línia, que va ser introduït per Google el 24 d'abril de 2012 i el qual és actualment el reemplaçament de Google Docs. És accessible per la seua pàgina web, i compta amb aplicacions per a US i Android, des de les quals és possible crear carpetes, pujar arxius i, fins i tot, visualitzar o editar documents.
          Per a poder utilitzar Google Drive solament es necessita un               compte de correu electrònic de Google. Cada usuari compta amb 15 GB de memòria gratuïts               per a emmagatzemar els seus arxius i existeixen diversos plans de pagament per a augmentar la           capacitat d'emmagatzematge del sistema.                                    


                                                                     
    DivXLand Media Subtitler
  • DivXLand: DivXLand Mitjana Subtitler permet crear, editar i corregir subtítols externs per a videos AVI, MPG, MKV,WMV i altres formats d'una manera ràpida i senzilla. El procés de creació de subtítols nous utilitza un arxiu de text amb els diàlegs de la pel·lícula, i el programa permet sincronitzar-los fàcilment amb el video amb funcions de temps automàtiques. Suporta mes de 30 formats de subtítols i permet incrustar-los al video directament mitjançant VirtualDub.                                                           



    Resultado de imagen de atube catcher logo
  • ATubeCatcher: aTube Catcher és una alternativa al programa VDownloader i la seua funció igual que aquest últim és poder descarregar al disc dur de la computadora vídeos de YouTube -Dailymotion - MySpace Videos - Google Videos entre uns altres. Aquest programa permet a més de la descàrrega la conversió a altres formats diferents al FLV estàndard empleat en les pàgines Web que AVI, IPOD & PSP Compatibily, VCD,SVCD, WMV, (Windows Mitjana Video), entre uns altres. Detecta les qualitats del video i li pregunta a l'usuari amb que qualitat descarregar-los, i fins i tot pot descarregar videos en alta definició. Aquest programari també compta amb visualitzador integrat que permet navegar en els llocs de videos i una interfase que suporta diversos idiomes. És possible descarregar videos des del seu navegador integrat o copiar la URL del vídeo que pretén descarregar.
  • VirtualDub: Virtualdub és un programa lliure (GPL) para Windows que permet, de manera senzilla, capturar des d'una font de vídeo o obrir diferents formats i tractar-los/convertir-los a altres formats. Encara que no té les característiques d'un editor de vídeo de propòsit general com a Tova Premier, ha sigut optimitzat per a fer de manera més ràpida operacions lineals (per exemple: conversions decódecs, aplicació de filtres, eliminació d'escenes, etc.).

     Google: Aquest buscador ja ho havíem utilitzat en anteriors treballs. I com sempre dic és un cercador com qualsevol un altre. No té massa novetats que distigen a aquest buscador.

     Paint: És un altre dels programes més utilitzats en els nostres treballs. És una eina molt útil i fàcil d'utilitzar per a fer captures de pantalles.

    Youtube: Youtube és una eina realment útil. A nosaltres ens ajuda molt quan tenim alguna classe de problemes i no sabem solucionar-ho. És un programa molt fàcil d'utilitzar i molt complet. Pots penjar i visitar tots els vídeos que desitges en qualsevol moment. 






    Google Drive:És una altra de les eines que utilitzats en tots els nostres treballs. Una de les eines més importants quan es treballa en grup, ja que gràcies a aquesta eina els components del grup podem treballar alhora des de diferents dispositius en un mateix treball. Un altre avantatge de Google Drive és que no fa mancada estar al costat dels teus companys que treballes sinó que et pots connectar des de qualsevol lloc i a qualsevol hora.






    DivXLand: aquest és un dels programes que no havia utilitzat mai. M'ha semblat molt útil per a la subtitulació de vídeos. Jo no havia utilitzat aquest programa en m vida i en dos minuts vaig aprendre a utilitzar-ho. No fa mancada ser un entès en informàtica per a poder utilitzar aquest programa adequadament. A nosaltres subtitular aquest vídeo no ens cost molt temps. M'ha agradat bastant aquest programa.
    Valoración de vuestro proceso de realización del trabajo. Sería un poco eldiario de las sesiones, que dificultades habéis ido encontrando, que decisiones habéis ido tomando, que cambios habéis realizado respecto a la idea inicial, que camino o línea de trabajo habeis seguido, etc.





    ATubeCatcher: Un programa molt interessant ja que t'ajuda a convertir un vídeo en un altre format. Aquest programa ho utilitzem més sovint. Sempre que treballem amb vídeos o imatges utilitzem aquest programa. Com ben he dit aquest programa és molt interessant i t'ajuda en moltes ocasions. 





    VirtualDub: I est és l'altre programa que jo no havia utilitzat mai. No sabia ni para quina vàlua. Aquest programa es complementa perfectament amb el DivXLand. Aquests dos programes fan que la subtitulació s'una cosa super fàcil amb uns petits passos pots tenir subtitulat un vídeo sencer.





    Diari

    Hem treballat molt bé en aquest projecte. En els primers dies triem el vídeo que anàvem a subtitular ens porte una classe assabenta decidir el vídeo ideal. Al final vam escollir el nostre el vídeo que vam fer l'any passat. Aqueix vídeo ens va agradar molt i a més era perfecte perquè ho coneixíem a la perfecció. Nosaltres no anàvem a tenir problemes amb el tema de saber que diuen els personatges perquè érem nosaltres mateixos i sabíem el que havíem dit.
    Després, en el següent dia, comencem a escriure tot el text tot el que deien els personatges. Al principi no sabíem com es feia però cerquem l'ajuda per internet i de seguida YouTube ens va resoldre el dubte. Comencem a transcriure els diàlegs a un bloc de notes. Aquesta acció ens va durar unes dues classes més o menys. Després de tenir açò fet passem a posar-ho en el vídeo. Ací vam haver de tornar a tirar mà de YouTube, una altra vegada, perquè ens resolguera el dubte. No ens va costar gens posar els subtítols en el vídeo però posar-los a color açò va ser una altra història. Ens va costar molt trobar com es feia, cercant i cercant en YouTube vam donar, al final, amb la solució al problema, després d'açò ja no ens va costar gens l'única cosa que vam haver de fer va ser cercar els codis dels colors per internet i es va acabar. Tot aquestes coses ens va portar uns tres dies. Finalment el que vam haver de fer va ser utilitzar el programaVirtualDub per a poder posar els subtítols a color i ja d'ací passar-ho de format amb el Atube i guardar-ho com un vídeo.

    Valoració personal

    Aquest treball m'ha agradat bastant, no ha sigut com uns altres en els quals m'ho he passat millor però bé no està malament. Ha sigut una forma d'aprendre a utilitzar alguns programes que ni tan sols coneixia. Aquesta forma d'aprendre a utilitzar els programes d'agrada bastant i d'està forma aprens de debò. No es fa, per res, pesat el treball ja que Ricardo deixa bastants classes per a realitzar els treballs. per tant es pot dir que el temps que deixa és l'adequat, no ens veiem en la necessitat de treballar a casa. Que siga el treball per parelles també ajuda bastant ja que et pots ajudar amb el teu company i et pots repartir les tasques. Sincerament li donaria bona nota al treball aquest.

           Aquestes són les dates del treball proposat 17/09/15 al 29/09/15
    • Si has trabajado en grupo:
    1. Componentes del grupo: Jose Ignacio Mella y Tommy Chen
    2. Valoración del grupo : M'ha semblat un bon company i hem treballat bé en grup. Hem aportat idees i ens hem ajudat mútuament
    3. Valoración de los componentes del grupo: Estic satisfet amb el treball del meu company








    No hay comentarios:

    Publicar un comentario